T4E guns

Marca T4E aparține producătorului german de arme UMAREX GmbH & Co. KG. Sub această marcă sunt distribuite arme care pot lansa proiectile din cauciuc, proiectile care conțin substanță colorantă și proiectile care conțin o substanță iritantă cu gaz lacrimogen. Aceste arme sunt deseori denumite sub diferite denumiri, cum ar fi Defense-Training Markers, MagFed paintball, Non- / Less-Lethal Markers și RAM. Acestea sunt potrivite pentru autoapărare, paintball sau tir de antrenament. Ele sunt alimentate cu cartușe de dioxid de carbon.

Ele pot lua forma unui revolver, pistol, pușcă sau mitralieră. Unele modele sunt replici oficiale ale unor arme de foc reale (de exemplu, pistolul Glock 17, pușca de asalt Heckler & Koch 416 D și multe altele). Unele modele sunt produse cu putere diferită sau cu energie diferită a proiectilului (de exemplu, până la 7,5 J / până la 16 J). Acestea sunt disponibile în calibrele .43, .50 și .68.

În departamentul T4E veți găsi nu numai armele în sine, ci și accesoriile necesare. În primul rând este vorba de muniție, care trebuie selectată în funcție de calibrul armei respective. Există proiectile din cauciuc cu greutăți diferite, proiectile care conțin substanță colorantă și proiectile cu gaze lacrimogene din care puteți alege. De asemenea, sunt disponibile încărcătoare de rezervă, truse de service, truse de curățare și huse originale din plastic.

Afișez toate cele 2 rezultate

Afișez toate cele 2 rezultate