Puteți să ne trimiteți un email la info@arbaleta.eu. Ne străduim să răspundem la toate întrebările în 24 de ore, dar în cazul unor situaţii speciale – necesită lămuriri suplimentare, trebuie contactat un furnizor pentru verificarea disponibilităţii şi/sau compatibilităţii unor produse etc acest termen se poate prelungi până la 72 de ore.

De asemenea suntem disponibili la telefon +4 031 005 05 76 de luni până vineri de la 11-17

# Am modelul X de arc sau arbaleta, aveti componente (corzi, cabluri, brate etc) pentru acesta?

Primim relativ des astfel de cereri de componente pentru produse achizitionate din UE sau de la un alt comerciant ce, din diverse motive, nu ofera service. In anumite limite putem satisface astfel de solicitari, dar avem nevoie de informatii cat mai complete referitoare la produsul ce se doreste a fi reparat. Nu garantam un raspuns la fiecare solicitare in parte si nici nu garantam disponibilitatea continua a componentelor furnizate anterior. In termeni simpli, daca aveti un produs mai vechi de 5 ani fabricat de un producator relativ necunoscut cel mai probabil nu mai exista/nu se mai fabrica nici un fel de componente de schimb.

# Aveti un magazin fizic unde pot vedea si testa produsele?

Nu si nici nu intentionam in viitorul apropriat sa deschidem un magazin fizic.

# Primesc factura si garantie?

Toate coletele expediate contin factura fiscala pentru produsele achizitionate.  Garantia pentru produsele comercializate, cu anumite exceptii, este de 12 luni si se acorda in baza facturii. In aceasta perioada de 12 luni vom inlocui sau repara, la discretia noastra, produsele defecte. Nu sunt acoperite de garantie consumabilele, corzile si cablurile, sagetile, varfurile de sageti si alte componente care in utilizare normala se uzeaza si necesita inlocuire pentru a pastra parametrii optimi de functionare. De asemenea nu sunt acoperite de garantie dry-shot-urile adica eliberarea corzii in gol fara prezenta unei sageti pe cale de rulare care sa preia energia bratelor.

# Pot achizitiona legal produsele de pe site?

Raspunsul scurt este da. Raspunsul mai detaliat – compania noastra, desi distribuie produse in intreaga Uniune Europeana, este inregistrata in Bulgaria si respecta reglementarile si normele statului bulgar conform carora tot ceea ce comercializam prin intermediul site-ului sunt clasificate drept echipamente pentru sport; de aceea recomandam ca, oricand exista neclaritati privind legislatia in tara de origine a cumparatorului, sa va adresati autoritatilor in drept pentru a primi informatiile necesare. Nu suntem raspunzatori pentru orice probleme ar putea interveni, dar vom face absolut toate eforturile rezonabile pentru a va ajuta cu orice veti avea nevoie. Daca aceasta situatie nu va este convenabila, va rugam cumparati local, nu de pe site-ul nostru.

[se va actualiza daca si cand situatia o va impune – ultima actualizare 31.08.2016]